Internet of Things printers: 'minder kosten'

Tijdens  Interpack 2017 in Düsseldorf introduceert Kortho uit Katwijk haar nieuwe Slimline concept en de nieuwe T-53 Thermal transferprinter. Kortho zet met haar SLIMLINE concept wereldwijd een nieuwe printerlijn neer welke staat voor Smart Less Is More. Door slim gebruik te maken van bestaande infrastructuur en “IoT” wordt bespaard op downtime, (menselijke) fouten, maatwerk, maar vooral ook op de apparatuur zelf!

Op de Interpack zal Kortho de T-53 SLIMLINE thermoprinter introduceren. Een nieuwe printer welke naast het langste lint en de hoogste printsnelheid op de markt, ook modulair configureerbaar zal zijn. Qua hardware opbouw kan de printer daardoor naar gelang de applicatie worden geleverd.

Vooral bij centrale “IoT” aansturing bespaart dit kosten. Met de gratis Kortho Control Center app kan een ongelimiteerd aantal printers worden aangestuurd vanuit elke Windows PC, server of zelfs tablet. Aan elke productielijn volstaat hierdoor een budget configuratie bestaand uit slechts een printkop met ethernetpoort.

Kortho is opgericht in 1926 en fabriceert sinds 1958  codeer en merkapparatuur op Nederlandse bodem. Door onze lange geschiedenis hebben wij de hele evolutie van het merken en coderen vanaf het begin meegemaakt. Ook onze apparatuur evolueerde hierbij uiteraard mee. Van standalone mechanische stempelmachines, tot de over het netwerken aangestuurde Inkjet- en Thermoprinters van nu. Hierbij hebben kwaliteit, innovatie en uitstekende service altijd voorop gestaan. Tot op de dag van vandaag zijn wij nog altijd een 100% Hollands familiebedrijf. Inmiddels worden wij in meer dan 50 landen vertegenwoordigd, en hebben wij naast onze hoofdvestiging in Katwijk eigen dochterondernemingen in Duitsland, Frankrijk, de Antillen en Chili. 

Reacties

Reactie toevoegen