Fruit snel gelabeld

De Koningh Coding & Labeling introduceert Accu-Label print & apply systemen die zijn voorzien van HP Inkjet technologie. Volgens de labelspecialist de beste manier om op hoge snelheid fruit labels in te printen en aan te brengen.

‘De inkt hecht goed op fruit labels en is krasvast. Door te kiezen voor fruit labeling trekt het fruit meer aandacht in de schappen. Daarmee is het een ideaal promotiemiddel om de verkoop van fruit te stimuleren’, aldus De Koningh. Er zijn meerdere oplossingen beschikbaar. Van automatisch etiketteren met camerasysteem tot het handmatig labelen van los fruit.
‘Veel van onze klanten zijn werkzaam in de AGF branche. Wij kennen deze markt en uitdagingen op het gebied van coderen en etiketteren uitstekend. Vandaar dat wij de fruit label systemen zien als een perfecte aanvulling op ons assortiment’, aldus Bert-Jan Dijk, directeur van De Koningh Coding & Labeling. ‘Met de Accu-Label print & apply systemen kan de labelvoorraad beperkt worden tot rollen met alleen voorbedrukte logo’s. Alle overige (variabele) informatie kan real-time ingeprint worden. Bijvoorbeeld unieke teksten, barcodes en PLU-codes afgestemd per fruitsoort.’
De fruit labels zijn gemaakt van dun, hoogwaardig biologisch afbreekbaar papier en beschikbaar in verschillende formaten en vormen. Bovendien is de liner gemaakt van volledig recyclebaar kunststof (PET) folie.
www.dekoningh.nl.

Reacties

Reactie toevoegen